Skip to main content

Bunschoten zit niet stil in april!

Van 1 t/m 30 april dagen wij jullie uit om met heel Bunschoten te wandelen. Dit jaar gaan we in teams de strijd tegen elkaar aan! 

Waarom meedoen?

Uit cijfers van CBS blijkt dat minder dan de helft van de inwoners van Nederland voldoet aan de dagelijkse beweegrichtlijnen (2,5 uur per week matig intensieve inspanning, zoals wandelen of fietsen, te verrichten over diverse dagen). Dat is zonde, want elke dag even wandelen heeft veel voordelen! Het verbetert je creativiteit, je krijgt meer energie en wordt productiever en het is belangrijk voor je (hersen)gezondheid. Daarnaast is meedoen gratis en kan iedereen meedoen op z’n eigen tempo! Voor het winnende team is er een leuk prijzenpakket samengesteld! Overtuigd? Meld je aan!

Hoe meedoen?

Schrijf je met je team in via deze website! Jong of oud, wel of niet fit, iedereen mag meedoen! En het is gratis! Een team kan bestaan uit minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers. Daarna ontvangt de teamcaptain een mail met verdere instructies. Let op: Inschrijven voor deze challenge kan tot 27 maart 12:00.

Wandel tijdens je werkdag 4 april

Op donderdag 4 april 2024 vindt de nationale ‘Wandel tijdens je Werk-dag’ plaats. De ‘Wandel tijdens je Werk-dag’ is een nationale campagne die oproept om (een deel van de afstand) naar of tijdens je werk te lopen! Valt dit even mooi tijdens de challenge van Bunschoten!

Stimuleer je werknemers, familie en vrienden om mee te doen. Bij je inschrijving ontvang je hiervoor ook een pakket.

Vragen? 

Mail naar info@preventieakkoordbunschoten.nl 

Aanmelden

Je kan je niet meer aanmelden. De inschrijving is gesloten.

0
    0
    Jouw aanmeldingen
    Jouw lijst is leegGa terug naar aanmelden