Skip to main content

Sportclubje

Het Sportclubje is een kleinschalige sportactiviteit voor kinderen tussen de 7 en 14 jaar die kwetsbaar zijn en/of naar school gaan in het speciaal onderwijs. De sportlessen bij het Sportclubje worden gegeven door een sportdocent die meer individuele aandacht kan bieden dan wat een reguliere sportvereniging kan.

Het Sportclubje is erop gericht om uw kind een sportieve en sociale activiteit te bieden. Zo krijgen de kinderen les in een groepje met andere kinderen met een vergelijkbare zorgvraag en leren zij omgaan met bijvoorbeeld winst en verlies, samenwerking en hoe zij hun grenzen kunnen verleggen.

Daarnaast heeft het Sportclubje het doel om, indien mogelijk en gewenst, het kind te begeleiden naar een reguliere sportvereniging in de buurt.

Het Sportclubje vindt plaats op de maandag- en woensdagmiddag. Op maandagen sporten wij in de gymzaal van het Oostwende College van 16:30 tot 17:15 en op woensdagen sporten wij in Sporthal De Kuil van 15:30 tot 16:15. Met uitzondering van de schoolvakanties.

Dag
Maandag
Woensdag
Tijd
16:30 – 17:15
15:30 – 16:15
Waar
Oostwende college
Sporthal de Kuil

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht bij onze collega Kyon: kyon.van.heusden@nbss.nl

0
    0
    Jouw aanmeldingen
    Jouw lijst is leegGa terug naar aanmelden