Skip to main content

Senioren Sportdag

Tijdens de Nationale Beweegweek voor ouderen zal op woensdag 29 mei, van 13:30 tot 16:00 uur, Sportpark De Vinken het stralende middelpunt zijn van sportieve seniorenactiviteiten. Deze Senioren Sportdag is bedoeld voor alle inwoners uit Bunschoten van 60 jaar of ouder. Zij zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een middag vol beweging en gezelligheid, waarbij ze onder begeleiding van enthousiaste buurtsportcoaches en vrijwilligers van lokale sportverenigingen diverse sporten kunnen ontdekken. 

Ontdek en Geniet! Van het tactische jeu de boules tot het energieke walking voetbal en van het veilige fietsprogramma Doortrappen tot het verkwikkende wandelfit; deze sportdag biedt voor iedereen wat wils. Het is een unieke kans om nieuwe activiteiten te proberen, sociale contacten te leggen en bovenal, te genieten van het plezier van bewegen. Ook lokale zorgaanbieders en welzijnsorganisatie De Boei zullen niet ontbreken. Zo kunt u onder andere informatie verkrijgen over Valpreventie en het Volwassenenfonds Sport & Cultuur, 

Voor Elke Senior Wat Wils Of u nu een ervaren sporter bent of gewoon wilt genieten van een actieve middag, de Senioren Sportdag is de perfecte gelegenheid om in een veilige en ondersteunende omgeving actief te zijn. De activiteiten zijn aangepast aan alle niveaus van fitheid en mobiliteit, zodat iedereen op een plezierige manier kan meedoen. 

Een Hartelijke Uitnodiging Kom naar Sportpark De Vinken en beleef een middag vol sport en spel. Dit is uw kans om actief te blijven, te genieten van de gezonde buitenlucht en nieuwe mensen te ontmoeten. De Senioren Sportdag is meer dan alleen een sportevenement; het is een viering van vitaliteit en gemeenschapsgevoel. Na afloop is er volop gelegenheid om met elkaar te genieten van een hapje en drankje. 

De deelname is helemaal gratis!  
Voor meer informatie en/of aanmelden (is niet verplicht maar wel fijn): jessie.van.de.hoef@nbss.nl of carlo.oudebeek@nbss.nl 
 
Voor wie: alle senioren vanaf 60 jaar 
Wanneer: woensdag 29 mei  
Waar: Sportpark De Vinken (clubhuis Quo Vadis), De Kronkels 12, Bunschoten 

Doe mee en laat zien dat sport geen leeftijd kent! 

0
    0
    Jouw aanmeldingen
    Jouw lijst is leegGa terug naar aanmelden