Skip to main content

Doortrappen is van start gegaan

Maandag 8 april 2024 was het zover, Doortrappen ging eindelijk van start! Om 10:00 stonden negen enthousiastelingen klaar bij Sportpark de Vinken om mee te doen met Doortrappen. Sommigen van hen zijn hier ervaren in en fietsen dagelijks of wekelijks een rondje, maar anderen hadden al jaren niet meer gefietst. En dat willen wij met Doortrappen ook bereiken: fietsen voor alle senioren toegankelijk maken.

Tijdens deze eerste bijeenkomst van Doortrappen in Bunschoten kregen de deelnemers een korte uitleg, werd de behoefte gepolst en deden de deelnemers een aantal oefeningen om de fietsvaardigheid te oefenen. Na alle oefeningen was het tijd om een mooie fietstocht door de omgeving te maken.

Bij Doortrappen fietst u onder gezelschap van een buurtsportcoach door Bunschoten en omgeving. U fietst langs mooie routes door het dorp, de polder en/of langs het water (korte of lange route). Daarnaast vindt er ook een cursus valpreventie voor fietsers plaats, wordt er informatie gegeven over veiligheid op de fiets en werken wij samen met fietsenmakers aan een fietsen-check. De buursportcoach van NBSS zorgt ervoor dat u veilig fiets en tegelijk kennismaakt met andere deelnemers. 

Wilt u ook meefietsen, lekker bewegen en genieten van de mooie omgeving in een groep gelijkgestemden? Doortrappen is elke maandag van 10:00 tot 12:00, in de periode april t/m september.
Wij verzamelen bij Sportpark de Vinken

Vragen over Doortrappen? Neem dan contact op met Johan van Nes via:
Telefoonnummer: 06 – 34 61 57 80
E-mail: johan.van.nes@nbss.nl

0
    0
    Jouw aanmeldingen
    Jouw lijst is leegGa terug naar aanmelden