Skip to main content

Nationale Sportweek 20 t/m 29 sept 2024

Van vrijdag 20 tot en met vrijdag 29 sept is de Nationale Sportweek, en ook gemeente Bunschoten zal zich weer hiervoor inzetten! Sport bepaalt mede wie we zijn, hoe we ons voelen, en wat we doen, waar en wanneer. Volgens cijfers van het RIVM zijn we meer gaan wandelen en klussen, maar minder gaan sporten. Daarom willen we sporten weer een extra boost geven. Tijdens deze week willen we zo veel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van plezier van sport dat bij jou past: iedereen moet altijd op elke manier kunnen sporten. Bovendien geven we op deze manier aandacht voor de partners van het Lokaal sport- en beweegakkoord

Vrijdag 20 sept | 15:30-17:30 uur
Opening NSW Jeugd sportmiddag
Jeugd tot 16 jaar kan op vrijdag 15 september lekker sporten bij ‘t Aralveldje! We zijn op zoek naar verenigingen die een leuke clinic zouden willen komen geven! Interesse? Meld je aan via onderstaande link!

Aanmelden deelnemers: Niet nodig
Organisatie: Sportplatform
Doelgroep: Jeugd tot 16 jaar
Locatie: ‘t Aral veldje, Schubertstraat 24
Kosten: Gratis

Geef je vóór 13 sept via deze link als sportaanbieder op om een gave clinic te geven tijdens deze middag!
Maandag 23 september | 19:00
Huldigingen van de Kampioenen
Het gemeentebestuur van Bunschoten wil met de huldiging van de sportkampioenen haar waardering uitspreken voor de positieve wijze waarop sporters Bunschoten-Spakenburg hebben vertegenwoordigd in binnen- en / of buitenland. Na de huldiging is er gelegenheid voor de kampioenen om met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje

Aanmelden deelnemers: Via deze link
Doelgroep: Verenigingen
Locatie: Agilitas, Bikkersweg 74
Kosten: Gratis
Woensdag 25 september | 15:30-17:30 uur
Senioren sportmiddag
Op woensdag 25 september organiseren we voor alle senioren uit de omgeving een seniorensportdag! Want ook op latere leeftijd blijven bewegen is super belangrijk. We zijn op zoek naar verenigingen die een leuke clinic zouden willen komen geven! Interesse? Meld jouw vereniging aan via onderstaande link.

Aanmelden deelnemers: Niet nodig
Doelgroep: Senioren
Locatie: de Vinken
Kosten: Gratis

Geef je vóór 13 sept via deze link als sportaanbieder op om een gave clinic te geven tijdens deze middag!
Vrijdag 27 sept | 17:00-19:30 uur
Meerkamp
Op vrijdag 27 september organiseren we voor iedereen vanaf 15 jaar een meerkamp! Dit is een sportief evenement waarbij je in teams tegen elkaar strijdt in verschillende onderdelen waar fun en teambuilding met elkaar wordt afgewisseld. Meld je aan met je sportteam, familie of vrienden (vanaf 6 tot 10 personen) en doe mee!

Aanmelden deelnemers: Via deze link vóór 13 sept
Organisatie: Sportplatform
Doelgroep: Vanaf 15 jaar
Locatie: ‘t kleine Zeetje
Kosten: €50 per team  
Beweegchallenges voor Scholen!
Scholen kunnen meedoen aan de zogenaamde Beweegchallenges: zij worden uitgedaagd om elke dag even met elkaar te sporten tijdens de les gedurende de Sportweek.
Daarnaast is er een sportieve prijs beschikbaar gesteld door het Sportplatform voor de sportiefste school!

Meedoen met jouw school? Laat het ons weten vóór 13 sept! Aanmelden kan hier.
Open clinics en inlooptrainingen bij sportaanbieders
Gedurende de sportweek kunnen sportclubs hun deuren openen en activiteiten aanbieden. Bij het organiseren van zo’n activiteit kan je denken aan een instuiftraining, clinics, een open dag of het openstellen van de reguliere trainingen voor niet-leden, alles kan. Verenigingen organiseren dit zelf en kunnen hun aanbod, doelgroep en verdere informatie met ons delen. Wij kunnen dit opnemen in de agenda van de Nationale Sportweek.

Ook meedoen als vereniging? Meld je dan hier aan vóór 13 sept!

Uniek sporten – Heel NOP Sport Meedoen als sportaanbieder met Uniek Sporten aanbod?
Meld je dan hier aan vóór 13 sept!
0
    0
    Jouw aanmeldingen
    Jouw lijst is leegGa terug naar aanmelden