Skip to main content

Bewegen met overgewicht

Dit jaar zal NBSS beweegactiviteiten opstarten voor alle inwoners van Bunschoten die kampen met overgewicht. Oud- en toekomstige deelnemers van een GLI-traject, maar ook inwoners die niet voor het GLI-traject in aanmerking komen wil NBSS in beweging brengen. Buurtsportcoaches Anne en Carlo zullen de lessen verzorgen die elke maandag plaatsvinden van 8.00-9.00 bij CBS de Grondtoon. Tijdens deze lessen wordt er gezamenlijk bewogen naar ieders kunnen. Er vinden oefeningen en spelvormen plaats die iedereen op zijn eigen niveau kan invullen. Heb je het idee dat je reguliere sportvormen niet kan volgen vanwege bijvoorbeeld een matige conditie, lichamelijke klachten of omdat je je niet gezien voelt? Anne en Carlo zullen zorgen dat je je welkom voelt en dat de lessen voor iedereen vol te houden zijn. Plezier in bewegen staat voorop.

De beweeglessen kunnen verschillende doelen hebben. Zo wil de een afvallen, de ander mobieler worden, beter in zijn vel komen te zitten maar kan het ook een mooie opstap naar het reguliere sportaanbod in Bunschoten zijn. Anne en Carlo zijn bekend met alle beweegvormen in Bunschoten en kunnen de deelnemers naar het reguliere aanbod begeleiden. Naast deze wekelijkse lessen in de gymzaal zal er bij voldoende animo ook een wandelgroep opgezet worden.  

Wil je deze gratis beweeglessen bijwonen? Wees welkom van 8.00-9.00 bij CBS de GrondtoonJan Zwartplantsoen 20, Bunschoten. Je hoeft je hiervoor niet op te geven, maar doe lekker mee!

Wil je meer weten over de beweegactiviteiten? Neem dan contact op met Anne. Zij kan je meer vertellen over andere beweegmogelijkheden die opgezet worden of al bestaan in de gemeente Bunschoten. Anne is te bereiken op anne.van.hoof@nbss.nl 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

jul 15 2024

Tijd

08:00 - 09:00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

CBS de Grondtoon
Jan Zwartplantsoen 20, Bunschoten, Utrecht
Categorie

Organisator

NBSS
NBSS
Telefoon
035-3030030
Email
contact@nbss.nl
Website
https://www.nbss.nl
Meer Lezen
0
  0
  Jouw aanmeldingen
  Jouw lijst is leegGa terug naar aanmelden