Skip to main content

Buitenspeeldag

Het is weer tijd om naar buiten te gaan en te genieten van een dag vol plezier en avontuur! Op woensdag 12 juni organiseert de gemeente Bunschoten-Spakenburg via het Nationaal Bureau Sport Simulering de jaarlijkse Buitenspeeldag. Dit evenement, speciaal gericht op kinderen, belooft een dag vol activiteiten en gezelligheid in de frisse buitenlucht.

Om 14.00 zal op locatie ‘t Kruisrak de buitenspeeldag geopend worden met een kinderdisco van Johnny Glitter. Hierna kunnen kinderen tot 17.00 op zes verschillende locaties over heel het dorp meedoen met activiteiten, ook in Eemdijk! Er zijn verschillende springkussens, sport- en spelactiviteiten, er kan geschminkt worden en nog veel meer! Voor elke leeftijdsgroep is er iets te beleven.

De buitenspeeldag is bedoeld om kinderen te stimuleren om meer buiten te spelen en te bewegen. Daarnaast biedt het ouders en verzorgers een mooie gelegenheid om samen met hun kinderen te genieten van een actieve middag.

Toegang tot de jaarlijkse buitenspeeldag is gratis en alle kinderen uit Bunschoten en omgeving zijn van harte welkom bij deze fantastische middag. Kom allemaal, neem je vrienden en vriendinnen mee en beleef een onvergetelijke middag tijdens de Buitenspeeldag op woensdag 12 juni!

0
    0
    Jouw aanmeldingen
    Jouw lijst is leegGa terug naar aanmelden